Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

  1. We need to collect this month donation for our Servers,

    Click this link and Help Us:http://forum.gfxdomain.net/donate/

    If we help in yours works or study , please spend some money for us to pay ours servers

Dismiss Notice

If any one not get activation email, Please login your account and Re-send Activation email , Thank you

DriveMaster v1.01 for 3ds max

Discussion in '3DsMax' started by Darry, Dec 27, 2017.

  1. Darry

    Darry Active Member
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    31
    #1 Darry, Dec 27, 2017
    Last edited: Jan 10, 2018
    No Sins, Tekkwar, _Sting_ray_ and 4 others like this.
  2. matrix77

    matrix77 Active Member
    Member

    Joined:
    May 10, 2017
    Messages:
    252
    Likes Received:
    41
  3. MAX4

    MAX4 Member
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2013
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    perfect thanks for share
     
  4. matrix77

    matrix77 Active Member
    Member

    Joined:
    May 10, 2017
    Messages:
    252
    Likes Received:
    41
    how exactly? if i drop installer mzp file it open a window with a serial.can you be more specified?
     
  5. matrix77

    matrix77 Active Member
    Member

    Joined:
    May 10, 2017
    Messages:
    252
    Likes Received:
    41
    well in this case no need to use crack
     
  6. Darry

    Darry Active Member
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    31
    Of course you need to use the crack, else it won't run without a serial!
    The first mzp I uploaded was the original file with a cracked .mse included in a different folder, the new mzp is updated and replaced with the cracked .mse. So, no need to replace any file now!
     
  7. noise2render

    noise2render Active Member
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    49
    thank you so fken much (swear) (rofl)
     
    scanline render likes this.
  8. nurbz

    nurbz Member
    Member

    Joined:
    Jun 25, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Thanks for posting it!!!. works well but when I open a saved file I get a missing .dll rig catagory, anyone else?
     
  9. Darry

    Darry Active Member
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    31
  10. nurbz

    nurbz Member
    Member

    Joined:
    Jun 25, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    Thank you. Just finished testing it out and it works great.
    Just a technical FYI, anything that was created with the previous posted one will still not open with this one, But anything that was created using the newly posted one will open correctly.
     
    Darry and scanline render like this.
  11. Darry

    Darry Active Member
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    198
    Likes Received:
    31
    @nurbz
    Nice to here that!

    @matrix77
    Make sure that you have the scripts installed in the right place and that you use the last version I uploaded here:
    https://www.sendspace.com/file/qp9jyw

    The .mse goes here:
    C:\Users\xx\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\201x - 64bit\ENU\scripts\Efim_Armand\DriverMaster\Efim_Ar mand-DriverMaster.mse

    And the .mcr goes here:
    C:\Users\xx\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\201x - 64bit\ENU\usermacros\Efim_Armand-DriverMaster.mcr

    Replace x with your own details!

    Create a button, menu or whatever you want inside of max to access Drivemaster.
    Should work now, and as nurbz said, you have to recreate your scene if you created it with the first .mse I made. I missed out a few checks there, but the new .mse should work.
     
  12. legi008

    legi008 New Member
    Member

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    There is no .mcr in any folder. am i missing something ?
     
  13. Andy47

    Andy47 Well-Known Member
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    2,928
    Likes Received:
    346
    Anyone watched the wheels, one minute they are rolling forward as normal, next they go into reverse, yet the car body is constantly travelling forward. is that a bug in the plugin. I did read the manual and make note of the "reset xform" modifier that should be used on the wheels and followed the instructions properly. I have 5 parts. the car body and the four wheels. the helpers are al linked correctly. Yet while watching the wheels spinning, I noticed this weird behaviour. I linked a camera target to the bar body, so the camera follows the car

    EDIT

    ignore the above, problem solved. Oh by the way I noted in the manual that the Rig_Main_Controller, has to be ABOVE the ground, for the car to follow it's surface correctly... HOWEVER, while I had applied reset xform to the wheels as mentioned, you should apply reset xform to the body part too, since when you select the ground object, the car drops to the surface and if the Rig Main Controller, is not positioned correctly to the car body, the car will not follow the surface correctly.