Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Itoo Forest Pack Pro v4.0.2.352 MAX 64BIT

Discussion in '3DsMax' started by shadowcrew, Mar 16, 2013.

  1. trymeandy

    trymeandy Member
    Member

    Joined:
    Nov 2, 2012
    Messages:
    379
    Likes Received:
    9
    well this often comes up with "texture caused exception",do not know what it means
     
  2. thegroup

    thegroup New Member
    Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    thanks for the share, saving does work fine.
     
  3. isid

    isid Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    yes I also noticed that . I tried to render a walktrought of one of the example files (autumn park) and render aborted in vray with this message. in mental ray, no message but colors suddenly goes crazy.
    the more you go deeply in this plugin, the less it works.
     
  4. digitalartist71

    digitalartist71 New Member
    Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    ............................got that right! :/
     
  5. n0MAD

    n0MAD Member
    Member

    Joined:
    Dec 9, 2011
    Messages:
    216
    Likes Received:
    4
    You know what would be cool digitalartist?
    If you shut your mouth and put your skills to the test :)

    Then we can all bitch about you :)
     
  6. yenszen

    yenszen Member
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2012
    Messages:
    295
    Likes Received:
    0
    I acctualy like the jumping through hoopes.:cool:

    Itoo is a big big plugin that helps you alot, i like it 10times more that MS.

    I never expected it was just install, install crack, done ....
    For itoo, i think, it has always been that way. They always had these absurt problems. Yes the crack works, but after you save it you will lose it. (sorry for english) Its a nice piece of sotware. Or you will lose the memory of render or whatever.

    People are figuring out.... like ok. fuck. how is this happening, and they find a solution. That solution you can find here. Or mayb if you put some more effort in it, youcould fix it yourself, i doubt that though.
    I think you should be very thankfull for this plugin and that you can even find a solution here for that problem.
    That took a little more hard work and intelligence.... compared to you just want to install a simple plugin.



    Thanks for the solution to this problem!! Works flawless for the first time. fucking wonderful
     
  7. isid

    isid Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    I have always been very gratefull to all who share plugins but I see no reason to claim it works flawless when it obviously doesnt.
     
  8. mazerius1st

    mazerius1st Member
    Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    Can someone tell me how they managed to run it with max 2014. I installed it to the default folder and modified the registry file to point to max 2014. But when I run Max I can't find anywhere the forest pack pro.
     
  9. isid

    isid Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    make sure you have:
    max root : forestvray20.dll
    script/forestpack :forest _utils.ms and optmat.mse
    sript/startup: forestpack.ms
    plugins: forestpackpro.dlo
    mentalimages/shaders_autoload :Fshader3.dll
     
  10. mazerius1st

    mazerius1st Member
    Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    Already I am in my 5th installation and every time it does not install anything from the the above.
    Since it is a clean install in a new computer I do not have the old files from max 2013. There it worked fine. Can someone upload these files somewhere?
     
  11. isid

    isid Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    install and check "2013" on the installer. even if you do not have max2013 on your putter it will create a 2013 folder with all the goodies inside :)
    .
     
  12. mazerius1st

    mazerius1st Member
    Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    The installer from here does not let you choose the version you want. I found that installs everything in program files folder in C: so I had to copy everything. Now it works fine.
     
  13. lakesideblue2003

    Member

    Joined:
    Feb 3, 2013
    Messages:
    532
    Likes Received:
    10
    what happened to the links, the links are not working
     
  14. hazem10

    hazem10 New Member
    Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    maxwell not being supported natively,

    does any of you maxwell users out there manage to get FP to render a scene with hundreds of thousands of instances natively through automatic mode?
    It does seem to behave just like the earlier releases that didnt support maxwell, where only mesh mode is supported which is limited by your ram really, and you always had to instanciated the instances.
    on a side note i think this is a release related issue, maybe this is an early beta stage of the maxwell support phase.
     
  15. dfs83

    dfs83 New Member
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Where is the host of forest pack pro 4.0.2 file on win 7 plz
     
  16. GlassMask

    GlassMask New Member
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    how to install on 3ds max 2014 ??
    thanks
     
  17. roocoon

    roocoon Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    1,179
    Likes Received:
    195
    On 4.0.3, you install for Max 2013 but when it shows you the Max folder it identified, you change it to point to 2014.
    I suppose it should be the same for 4.0.2.
     
  18. snipeua

    snipeua Member
    Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    217
    Likes Received:
    6
    Have you ckacked 4.0.3?................................
     
  19. roocoon

    roocoon Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    1,179
    Likes Received:
    195
    Of course, otherwise I wouldn't offer an opinion on how it's installed on 2014.
     
  20. snipeua

    snipeua Member
    Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    217
    Likes Received:
    6
    can you post it for community?.........................