Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Luts in Photoshop

Discussion in 'Photoshop' started by boulderpictures, Jun 18, 2017.

  1. boulderpictures

    Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    118
    Likes Received:
    3
    Lots of Luts on this site http://gfxdomain.co/?s=luts mention that they can be used in Photoshop, but how is it used, how do you install?
     
  2. sponger246

    sponger246 Member
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    When I load mine, I go to the color lookup adjustment layer and there will be a drop down that says "load 3D LUT" and then you find the file and load them. Or you can put them here "C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2017\Presets\3DLUTs"
     
    boulderpictures likes this.
  3. boulderpictures

    Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    118
    Likes Received:
    3
    Interesting, in all my years using Photoshop not one person that i have known has ever even mentioned this. Is this new or something only 3d artists use?
     
  4. sponger246

    sponger246 Member
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    2
    boulderpictures likes this.
  5. boulderpictures

    Member

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    118
    Likes Received:
    3

    Man that's crazy. Isn't CS6 the latest version? Why wouldn't they include this functionality in CC?