Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

AEC4D PRO

Discussion in 'Plug-ins : Requests' started by paragonbkk, Mar 23, 2019.

  1. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    AEC4D-PRO optimizes the workflow between Cinema 4D and After Effects



    A complete rewrite with a beautiful new Interface...

    [​IMG]

    Sounds good, but what's new???
    [​IMG]
    Overwrite Layers...
    You've exported Objects to After Effects and now you've changed some parameters and you need to update only those Layers in your current Composition? No Problem!


    AEC4D-PRO knows which Objects you've exported!


    Select the Objects you want to update and hit Overwrite Layers, the Objects you've had selected in Cinema 4D, are going to be updated instantly in After Effects.
    [​IMG]
    Import Textures, Stills & Multipasses!!!
    Importing your renderings and images has never been so easy...!


    [DEFAULT-CLICK]: Open After Effects if it's closed, or activate your current selected Version.

    [ALT-CLICK]: Switch quickly between your installed After-Effects Versions.

    [SHIFT-CLICK]: Import Textures, Stills & Multipasses


    By default the path from your rendersettings: Regular Image 'File...' is used to search for multipasses and footage... ( c4d-tokens and relative paths will automatically be converted. ) Oh, and you can also specify your own path within the "Settings".


    Handling of Stage-Objects
    Support for Text-Layers
    Export "Film-Offset"
    Export Markers

    MORE INFO HERE https://aescripts.com/aec4d/

     
  2. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    Is there a chance to get this?
     
  3. brainsgonedead2000

    brainsgonedead2000 Well-Known Member
    Member

    Joined:
    May 22, 2019
    Messages:
    1,375
    Likes Received:
    1,222
    Lol, $39.99! Can you seriously not afford to buy it?
     
  4. blackrider020

    blackrider020 Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Monter Group cracked this one.

    [​IMG]
     
    paragonbkk likes this.
  5. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    do you have a link?
     
  6. blackrider020

    blackrider020 Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    I'm sorry. Can't share this here but if you want, you can join Monter Group on Telegram and you will receive a personal license.
     
  7. Max999

    Max999 Member
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2019
    Messages:
    75
    Likes Received:
    29
    I don't know why but my IP seems to be blocking telegram.
     
  8. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    I just joined but i cant chat in there... Is it the group with around 16 members?
     
  9. blackrider020

    blackrider020 Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Nope, it's a telegram group where you pay $32/year and in exchange, you get scripts and plugins. You can find more info here https://t.me/c/1286390830/964
     
  10. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    yes and i joined that tg group but there is no chat and no user at all [​IMG]
     
  11. blackrider020

    blackrider020 Member
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Wrong group. The cracking group is called Monter Group but the telegram group/channel is Aescripts Prime. It is a private channel.
     
    paragonbkk likes this.
  12. paragonbkk

    paragonbkk Member
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2017
    Messages:
    76
    Likes Received:
    19
    don't wanna make you mad but there is no such group called Aescripts Prime to find on TG