Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

  1. We need to collect this month donation for our Servers,

    Click this link and Help Us:http://forum.gfxdomain.net/donate/

    If we help in yours works or study , please spend some money for us to pay ours servers

DaVinci Resolve Studio 16.1 Public Beta 2

Discussion in 'VideoFX' started by brainsgonedead2000, Sep 3, 2019.

  1. brainsgonedead2000

    brainsgonedead2000 Well-Known Member
    Member

    Joined:
    May 22, 2019
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    927
  2. Shanedh

    Shanedh Member
    Member

    Joined:
    Jul 20, 2018
    Messages:
    14
    Likes Received:
    8
    Why are they release Bata downloads regularly? They are as bad as Adobe and Microsoft releasing new versions every month.
     
    brainsgonedead2000 likes this.
  3. brainsgonedead2000

    brainsgonedead2000 Well-Known Member
    Member

    Joined:
    May 22, 2019
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    927
    Lol. 3D Coat is as bad. I think they do it just to keep customers myself. They probably think if we only popup once a year people will abandon us. Who knows.
     
    Shanedh likes this.
  4. Hramzy

    Hramzy Member
    Member

    Joined:
    Aug 28, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Thank you so much. It is working! :)
     
    brainsgonedead2000 likes this.
  5. brainsgonedead2000

    brainsgonedead2000 Well-Known Member
    Member

    Joined:
    May 22, 2019
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    927
    You're welcome mate :)
     
  6. call786

    call786 New Member
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    giving me error
     
  7. brainsgonedead2000

    brainsgonedead2000 Well-Known Member
    Member

    Joined:
    May 22, 2019
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    927
    Obviously you're doing something wrong then. If it loads then it works. I tested it several times. The program uses the same method to bypass the license.

    So either your machine is weak or it is a bug in the main program not the crack.

    It don't work could mean anything. But as you're a brand new member I can only say must be a fault your end. Been cracking this for ages and had no issues.

    What is the fault in more English than what is said?