Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

  1. We need to collect this month donation for our Servers,

    Click this link and Help Us:http://forum.gfxdomain.net/donate/

    If we help in yours works or study , please spend some money for us to pay ours servers

V-Ray 3.70.02 for Cinema 4D (Win)

Discussion in 'Cinema 4D' started by Simon, Mar 10, 2019.

  1. Simon

    Simon Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    640
    Chaos Group V-Ray 3.70.02 for Cinema 4D R17 - R20 (Windows)

    Homepage:
    https://www.chaosgroup.com/vray/cinema-4d


    Installer:
    Code:
    You need to login or register to view this content.

    Med:
    Code:
    You need to login or register to view this content.

    Note:
    It might also work with plugins based on V-Ray AppSDK 3.70.XX for the other host applications, but it's not tested
     
  2. mike_uweolski

    mike_uweolski New Member
    Member

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    link to zippyshare doesn't work
     
  3. 4nchill

    4nchill Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2019
    Messages:
    124
    Likes Received:
    115
    After the great V-Ray tsunami by msi, I tested V-Ray for Revit (vray_adv_37004_revit_win_x64.exe) out of curiosity and tried to patch it with the med from
    V-Ray 3.70.02 for Cinema 4D (Win) by msi provided here, but no luck! The name of the file in V-ray bin directory is cgaught.net.dll and not cgaught.dll like provided in this med package, the other one is the same at the same folder position!
    Nevertheless, there are plenty workarounds available now thanks msi, which could be used to render Revit models in V-Ray using other render packages like 3ds Max or Cinema4D or otherlike. :)
     
    #3 4nchill, Mar 11, 2019
    Last edited: Mar 11, 2019
  4. 4nchill

    4nchill Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2019
    Messages:
    124
    Likes Received:
    115
    Anyone tried V-Ray 3.70.03 for Cinema 4D (Win) with the 3.70.02 med already ?

    link:
    hxxps://mega.nz/#!VBNkTARY!hg2wmnr4C0eP_vLBDXadjWvUe_FpClKuzbXMUlN97fU
     
    noname likes this.
  5. UnityMan5

    UnityMan5 Member
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    20
    Yes it's working, not fully tested though
     
    noname likes this.
  6. angelofmercy

    angelofmercy Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Jun 7, 2017
    Messages:
    1,227
    Likes Received:
    802
    Hi, has anyone got a copy of Octane latest for C4D please? My mate wants it, I only use 3d max and Lumion myself.

    Cheers :)
     
    foreignerxx likes this.
  7. dreamof3d

    dreamof3d Active Member
    Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Messages:
    207
    Likes Received:
    51
    Yep working on my girls HP i7 and GeForce GT 530 :)
    Can't wait to try on my machine... Mac Pro 5,1 2 x 6 core Xeon 5690's @ 3.46 ghz 12 cores 24 threads, 64 gig ram, GTX 980 Ti Windows 10 Enterprise.
    Moves pretty good on this thing. Expect much better results tomorrow :)
     
  8. andwolf

    andwolf New Member
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Anyone may write me paths of vray.dll and vraystuffxdl64? I have installed Cinema 4d r20 and vray 3.70.01 windows and I need to crack vray. thanks a lot :)
     
  9. Duke Moita

    Duke Moita New Member
    Member

    Joined:
    Oct 25, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Copy cgauth.dll to the V-Ray bin dir ( C:\Program Files\MAXON\Cinema 4D R20\plugins\VRayBridge\res\libs\win64 )
    Copy vray_BRDFScanned.dll to the V-Ray plugins dir ( C:\Program Files\MAXON\Cinema 4D R20\plugins\VRayBridge\res\libs\win64\plugins )
     
  10. tacoman

    tacoman New Member
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    works great!