Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

  1. We need to collect this month donation for our Servers,

    Click this link and Help Us:http://forum.gfxdomain.net/donate/

    If we help in yours works or study , please spend some money for us to pay ours servers

V-Ray Next for Revit (4.00.01)

Discussion in 'GFX Plug-ins-Releases' started by 4nchill, Jul 10, 2019.

  1. 4nchill

    4nchill Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2019
    Messages:
    138
    Likes Received:
    142
    V-Ray Next for Revit (4.00.01) Revit 2015-2020 >> GET IT & CHECK IT!

    Finally up and running thanks to the hint from member >> goncalomacaes

    I missed to press the "acquire license" in my first testing!

    [​IMG]


    link vray_adv_40001_revit_win_x64.exe only:
    hxxps://mega.nz/#!EWYD2ARK!_AJum-hFMacZofhUXjeyz1THA7aDhooxNBTjmgqsSbE

    Med by Simon (THX a lot) :
    https://www.sendspace.com/file/2pk1r5

    Med goes in following places to replace the existing ones:
    C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\V-Ray for Revit\libraries\vrayappsdk\bin\cgauth.dll
    C:\Program Files\Chaos Group\V-Ray\V-Ray for Revit\libraries\vrayappsdk\bin\plugins\vray_BRDFScanned.dll

    :)


    PS:
    DonĀ“t forget to press "acquire license"!
     
    #1 4nchill, Jul 10, 2019
    Last edited: Jul 11, 2019 at 10:49 AM
  2. Ratima

    Ratima Member
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    10
    Thank you very much! It's been a long time! Thanks to Simon for his work! You're the great hacker I've have know!!!!!
     
    ForLogin and 4nchill like this.
  3. 4nchill

    4nchill Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2019
    Messages:
    138
    Likes Received:
    142
    Big thanks to the collective intelligence >> TO ALL OF USimon ! :)
     
  4. Ratima

    Ratima Member
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    10
    Hey #4nchill by the way did you find a offline med for lumion 9.2 or higher please?
     
  5. 4nchill

    4nchill Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2019
    Messages:
    138
    Likes Received:
    142
    Sky is the limit, so is Lumion 9.5 Pro! For some of us, no limits at all I guess!
    The whole planet is waiting for Lumion 9.xx Pro to be released, including me. :)
     
  6. Ratima

    Ratima Member
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    10
    Okay we will be patient till then :) so this med need internet or not?
     
  7. jiggas8

    jiggas8 New Member
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Cheers!!! to the donor..much appreciate.
     
  8. ONOMA

    ONOMA New Member
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    First of all thanks for finally seeing vray for revit. I followed the instructions and i put the 2 .dll files in their corresponding folder but i have a problem in revit when i press the "acquire license button.". Also even if i have 2 revit version installs (2017 & 2020), vray sees and installs only on one version of revit(2020) Look at the image to see the error. Could someone help?
    https://imgur.com/a/9pltvOu
     
  9. Ratima

    Ratima Member
    Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    19
    Likes Received:
    10
    Hi guys! I'd like to ask if anyone has the solution, I've just tested rendering in GPU and when I put a VRay material there's a little stains but in CPU renderer I didn't have this problem.
    Maybe my GPU is the problem or it's just a parameter that I forgot? Thanks in advance [​IMG]
     
  10. ksun8963

    ksun8963 Member
    Member

    Joined:
    Feb 19, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Everything is great, but ......Material editor not working T_T
     
    kieuhung likes this.
  11. rrgcm

    rrgcm New Member
    Member

    Joined:
    Jul 1, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    yeh, ksun is right. You can't assign Materials (Asset Editor is broken)...is there a fix? :(
     
  12. roocoon

    roocoon Well-Known Member
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    1,620
    Likes Received:
    517
  13. rrgcm

    rrgcm New Member
    Member

    Joined:
    Jul 1, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    would love to use a proper one actually but dont think its publicly avaiable tho...